Prachtige wijnpaal voor in huis

Ben je ook altijd zo op zoek naar waar je de wijnflessen kan stallen? Lees dan snel verder! Ik heb het ideale wijnmeubel gevonden voor in huis, namelijk de wijnpaal.

Bij toeval gevonden

Voor mijn foodblog was ik op zoek naar een mooie lichte keuken waar ik een fotoshoot kon houden. Nu blijkt het tegenwoordig lastig om een mooie lichte keuken te vinden. Zwart schijnt erg in te zijn. Zelf houd ik van open ruimtes met mooie lichte en vrolijke kleuren. Toen mijn fotografe Froukje Wilming de locatie studio Revaleiland doorstuurde, was ik dan ook meteen verkocht. De mooie lichte visgraatvloer, de witte keuken met een kookeiland en het lichtinval: daar ga ik mijn foto’s laten maken! En een mooie bijeenkomst was dat de eigenaren Ruby en Mike ook nog eens wijnpalen verkopen. En wat voor één!

Praktisch en stijlvol voor in huis

Deze wijnpaal kan ik iedereen aanraden die weinig ruimte in huis hebben. Veelal zijn er wijnmeubels die ruimte in beslag nemen. Deze wijnpaal gaat de hoogte in en past in elke keuken of eetkamer. De mooie flessen staan goed in zicht en vormen een mooi geheel met de ruimte. En een voordeel: de wijnpaal wordt op maat gemaakt, zodat deze goed gemonteerd wordt. In deze paal kun je 20 flessen wijn horizontaal plaatsen. Hierdoor heb je meteen zicht op welke fles wijn je eruit haalt.

Info en duurzaamheid

Ben je geïnteresseerd in deze wijnpaal? Kijk dan snel op de website www.wijnpaal.com. Hier tref je meerdere varianten, zoals ook een industriële look. Belangrijk om te weten is dat Ruby en Mike naar duurzaamheid kijken. Al het materiaal is gecertificeerd met FSC en PEFC en wordt in Waterland geproduceerd. Kortom een duurzame, Hollandse, praktische en stijlvolle wijnpaal. Ik zou zeggen neem een kijkje op de website, want ik ben verkocht!

2 reacties op “Prachtige wijnpaal voor in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *