Tips voor bestellen

Allemaal in de lockdown en helaas wordt de horeca het hardst geraakt. Dat betekent dus eten bestellen! Een manier op dit moment om de horeca nog een beetje te helpen.

Restaurant tips

Toen ik deze website aan het opzetten was met behulp van een vriend, was het de bedoeling dat er op deze pagina restaurant tips en een review van het restaurant geplaatst zouden worden. Ik ben namelijk gek op restaurants uitproberen. Wat ik heel erg lekker vind, probeer ik uiteindelijk zelf na te maken. Met een kind erbij en een vriend die mijn eten vaak lekkerder vindt dat een restaurant, gebeurde het niet meer vaak dat we echt uit eten gingen. Iets wat ik wel echt graag weer wil oppakken als de lockdown voorbij is! Mijn eerste goede voornemen van 2021 zullen we maar zeggen.

Tips voor bestellen

Al zijn we een tijdje niet uit eten geweest, bestellen doen we wel af en toe. Dit is ook meer voor het gemak met een kleintje in huis en een druk leven. Om de horeca een handje te helpen, wil ik daarom graag een lijst maken met restaurants en eetgelegenheden waar je heerlijk eten kun bestellen. Dit zal voor nu omgeving Amsterdam zijn. Houd deze lijst in de gaten, want ik plaats hier steeds meer tips bij. Tevens zal ik op instagram posten zodra er iets nieuws is toegevoegd. Mocht je buiten omgeving Amsterdam nog goede restaurants weten, laat dit dan vooral weten via info@happilyafterfood.nl en dan voeg ik dit na controle aan de lijst toe!

Bestel tips

  • Friethuys Tien (Amsterdam Noord). Voor heerlijke smeuïge burgers en ambachtelijke friet met truffelmayo en Parmezaan: www.friethuystien.nl
  • Saoto Kitchen (Amsterdam Nieuw-West). De rotirols zijn zeker aan te bevelen! Voor een roti kip kun je mij altijd wakker maken. De loempia’s kip blijf je eten en natuurlijk de saoto soep: www.bestellen.saotokitchen.nl
  • Restaurant Olijfje (Amsterdam Centrum). Voor de lockdown ging ik hier wel eens uit eten. Echt waar, dit moet je eens geprobeerd hebben! De mezze en tapas verrukkelijk en de lamsspies heerlijk mals: www.restaurantolijfje.nl
  • De IJ-kantine (Amsterdam Noord). De IJ-kantine is te vinden op de NDSM-werf. Hier krijg je het gevoel alsof je weer even uiteten gaat. Neem vooral de fish & chips en de IJ-kantine burger. Vergeet niet de Holtkamp taartjes als dessert:
    www.ijkantine.nl
  • China Garden (Landsmeer). Chinees op zijn tijd is ook erg lekker! Ik vind het altijd heerlijk om van alles wat te bestellen. Een goede Chinees vinden tegenwoordig is best lastig, maar ik heb er één gevonden in Landsmeer! Heerlijk zachte babi pangang, zoete Foe yong hai en de bami/nasi goed op smaak:
    www.chinagardenlandsmeer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *