Inspiratie voor Paasrecepten

Pasen, wie is er niet dol op? Dit betekent voor mij dat het echt lente is en hier houd ik van. Ik ben dan ook een lentekindje, omdat ik 2 april jarig ben. Weg met de stamppoten en kom maar op met de heerlijke Paasrecepten! En nee dit is voor mij niet alleen eieren, maar lekkere lente hapjes, ontbijt en brunch. In onderstaand overzicht tref je inspiratie van de lekkerste Paasrecepten voor dit jaar.

1. Muffintaart met chocola en karamel

Een hele grote muffin met chocola en karamel. Voeg nog wat chocoladesaus en karamelsaus toe en je bent in de zevende hemel. Zo simpel en eenvoudig kan lekker zijn. Wil je ook indruk maken met Pasen? Maar dan deze grote muffin. Klik hier voor het recept.

2. Pastei met geitenkaas en spekjes

Dit recept is eenvoudig te maken. Geen gedoe met bladerdeeg dubbelvouwen en lekker. Alleen even de bovenkant vullen en de zijkanten naar binnen vouwen en ze gaan zo de oven in. Natuurlijk eerst wel even de spekjes bakken. Heerlijk besmeerd met vijgenjam, zo lekker met geitenkaas! Kijk snel voor het recept hier.

3. Gevuld brood met pesto en mozzarella

Koop een groot rond brood, snij door midden en beleg de bol met wat je lekker vind. Schuif in de oven om af te bakken en je hebt een heerlijk brood om te serveren bij het ontbijt of lunch! Dit keer een eigen pesto gemaakt en dat is altijd heerlijk met tomaat en mozzarella. Klik hier voor dit simpel recept.

4. Quiche van eieren met cherrytomaatjes

Vooruit één eierrecept dan, maar wel even iets anders dan een salade of een gevulde ei. Dit maal een eierquiche. Klop de eieren even op met wat kruiden en giet het zo in een ovenschaal. In deze eierquiche zit cherrytomaatjes, mozzarella en Prosciutto. Natuurlijk kun je de Prosciutto weglaten voor een vegetarische variant. Neem snel hier een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *